Cocktailworkshop op locatie

 

Het is tijd voor een team/groepsactiviteit. Na een periode van hard werken moet er ook tijd worden gemaakt voor ontspanning en beloning. Je bent op zoek naar een informele activiteit maar toch wil je het teamgevoel niet uit het oog verliezen. Het zou wel heel leuk zijn als de collega’s elkaar eens van een andere kant leren kennen en dat de gesprekken niet altijd over het werk hoeven gaan. Plezier staat voorop en het is tijd voor een borrel. En niet zomaar een borrel. 

Het is cocktail time ???? !

 

Offerte aanvragenLaten we even bellen

De leukste cocktail workshop voor je bedrijf, club of groep!

Barstories verzorgt een cocktail workshop op locatie. Tijdens de workshop worden er 3 cocktails gemaakt, met een keuze uit alcoholhoudende- of alcoholvrije cocktails. Barstories zorgt voor alle benodigdheden voor de workshop. 

Tijdens de workshop neemt ons ervaren barpersoneel je mee in de wereld van cocktails. Waarbij wij iedereen een heerlijke willen avond bezorgen. Barstories denkt graag met je mee van om de cocktail workshop onvergetelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een aantal unieke cocktails afgestemd op het thema of een leuke, informele quiz om het feest compleet te maken!

Een geheel verzorgde avond?
Wil jij als organisator genieten zonder extra regelwerk? Met drankencatering+ verzorgd Barstories ook alle overige dranken. Zo kun je samen met de gasten, collega’s of vrienden na de cocktail workshop nog gezellig borrelen. Met onze ruime ervaring en expertise denken we graag mee om al het werk uit handen te nemen. 

In overleg is er heel veel mogelijk. Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Prijzen cocktail workshop OP LOCATIE

+- 1,5 uur plezier    € 795,00

tot 20 deelnemers
3 cocktails/mocktails

Extra deelnemers + €27,50 

Alle bovengenoemde bedragen van onze cocktail workshops zijn exclusief 21% btw, transportkosten eventuele kosten voor de locatie.

 Informatieaanvraag cocktail workshop op locatie

Een greep uit onze opdrachtgevers