Cocktailbar op locatie

Geniet van heerlijke cocktails op elke gewenste plek. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of een ander speciaal evenement, onze exclusieve cocktailbars en de leukste bartenders brengen een unieke beleving en lekkerste cocktails naar jouw locatie.

 

Offerte aanvragenLaten we even bellen

COCKTAILBAR OP LOCATIE HUREN

Onze bartenders zorgen voor een lach op het gezicht van jouw gasten. Ze stellen hen op hun gemak en gaan op onderzoek uit naar hun favoriete smaken. Een nieuwe lievelingscocktail is geboren en jouw gast raakt daar niet meer over uitgepraat.

Wij zorgen voor een unieke cocktailbar, dranken, ingrediënten, glaswerk en alle nodige cocktailmaterialen. Het enige wat wij van jou nodig hebben is stromend water. Samen stellen we jouw cocktailmenu samen en zorgen we voor de finishing touch. 

Op basis van het aantal gasten en het soort feest of evenement maken we een schatting van het aantal cocktails die er geserveerd gaan worden. We kiezen het passende cocktailpakket. De meeste cocktails kunnen zowel met als zonder alcohol geserveerd worden. Op deze manier zorgen we ook dat de bob een fantastisch feest beleefd. 

Prijzen cocktailBAR OP LOCATIE

Cocktailbar incl. 150 cocktails  € 1237,50
cocktailbar incl. 200 cocktails  € 1600,-
cocktailbar incl. 300 cocktails  € 2250,-
cocktailbar incl. 400 cocktails  € 2800,-
cocktailbar incl. 500 cocktails  € 3250,-

Extra cocktails buiten het pakket worden berekend á €6,95 per stuk.

Grotere aantallen cocktails? Geen probleem, we maken een offerte voor je op maat.

Pakketprijs is inclusief professionele Barstories bartender(s), unieke cocktailbar(s) op locatie, dranken, ingrediënten, cocktailmaterialen, glaswerk, op- en afbouw. Standaard gaan wij uit van een 3,5 uur durende cocktailcatering.

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Informatieaanvraag cocktailbar op locatie

Een greep uit onze opdrachtgevers