Ons verhaal

 

Loop een willekeurige bar binnen en er gebeurt iets bijzonders met je. De wereld draait gewoon door, maar voor even ontsnap je aan de fantasieloze werkelijkheid. Voor even raak je bevangen door een beetje magie. Dein je mee op een stroom van nieuwe, bijzondere en onverwachte momenten. De realiteit is vaak voorspelbaar en zonder spanning. Maar een bar inlopen is een nieuw verhaal instappen, waarvan je niet weet wanneer ‘ie begint of wanneer ‘ie eindigt.

Bijvoorbeeld het verhaal van die gebogen, overduidelijk ver over de zestig jaar oude man op de kruk naast je, die al drie kwartier roerloos naar z’n old fashioned staart. Als je ernaar vraagt, zal hij je vertellen dat hij – na het overlijden van z’n vrouw – z’n hele hebben en houwen heeft verkocht en van dat geld de wereld over reist op z’n oude Triumph-motor. Dat hij vorige week nog aan een bar hing in Sevilla, waar hij boven een glas tinto de verano en onder een gordijn van gerookte Iberico hammen luisterde naar de zeeverhalen van een oude Marokkaanse visser. Iemand die voor de kust van Rabat z’n schamele loon bij elkaar viste op een gammele sloep en hier in Europa z’n kinderen een beter bestaan wil geven dan hijzelf ooit heeft gehad.

Zo zijn er duizenden, miljoenen verhalen ontsproten aan de nerven en noesten van een hardhouten toog. Veel bars waren er al ver voordat jij er was. Andere zullen nog bestaan lang nadat jij er niet meer bent. En al die tijd zijn ze een plek waar mensen samenkomen om verhalen te delen. Over liefde. Over vriendschap. Over haat en nijd. Over echte emoties.

 

Verhalen inspireren, brengen het leven tot leven. Ze zorgen voor verbinding en bars zijn hiervoor een podium. Het leven maakt ons van vlees en bloed, maar het zijn verhalen die van ons mensen maken. En het zijn bars die ons mensen laten zijn.

Bij BARSTORIES brengen we deze verhalen tot leven. We verbazen, verrassen en verbinden mensen met een uniek barverhaal, dat zich voor hun ogen afspeelt en waar ze zich midden in begeven. Een levensechte experience in een locatie naar keuze, volledig aangekleed als een cocktailbar naar keuze.

We halen je uit de realiteit, dompelen je onder in een bijzonder verhaal, vol onverwachte momenten én geven je de ruimte hier jouw eigen draai aan te geven. Als bron voor nieuwe geluksmomenten en onuitwisbare herinneringen.

Dit is ons verhaal. Laten we samen op zoek gaan naar het jouwe. En ga er helemaal in op.