Barstories

 

Ben je op zoek naar een online uitje voor jou en je collega’s? De online cocktail workshop is de leukste online groepsactiviteit van het moment! Geniet vanuit je eigen huiskamer van een gezellige online activiteit, met de heerlijkste cocktails en volop interactie! Alle deelnemers volgen de online cocktail workshop via een livestream, op gepaste afstand, maar krijgen het gevoel alsof ze écht met elkaar zitten te borrelen. Zo halen we het beste uit deze bijzondere tijd en geven we, “het creëren van barverhalen” een nieuwe dimensie.

 

Barstories brengt (online) verhalen tot leven!

Offerte aanvragenLaten we even bellen

DRANKENCATERING +

Geheel verzorgde drankencatering op een door jou uitgekozen locatie. Geef je gasten net wat extra’s met een uitgebreide keus aan non- en alcoholische dranken. Van champagne wall tot 

 

Cocktailbar op locatie

Cocktails maken het leven mooier, smaakvoller en heel veel leuker. Onze cocktails komen naar je toe samen met de leukste bartenders en de mooiste cocktailbars. 

 

COCKTAIL WORKSHOPS

In een eigengemaakte cocktail kan je zoveel liefde stoppen. Laat je verassen en vermaken door onze bartenders en leer zelf je eigen cocktail bouwen of shaken! Zowel op locatie als online maken we er een feestje van.

 

 

FULL SERVICE EVENEMENTEN

DRANKENCATERING
+

 

Cocktail bar
op locatie

Cocktail
workshops

0.0 BAR

 

SMoothie bar 

EVENEMENTEN
ORGANISATIE

 

De leukste online cocktail workshop voor je bedrijf, club of groep!

Barstories verzorgt vanaf 20 personen een interactieve online cocktail workshop. Tijdens de workshop worden er 2 of 3 cocktails gemaakt, met een keuze uit alcoholhoudende- of alcoholvrije cocktails. Tussen de cocktails kan er een informele cocktailquiz worden aangeboden. De deelnemers ontvangen thuis een cocktailpakket, met alle benodigdheden voor de workshop. De workshop vindt plaats in Zoom, Microsoft Teams of ander livestreamprogramma naar keuze.

De cocktailpakketten van onze online cocktail workshop kunnen geheel naar wens afgestemd worden. Voeg bijvoorbeeld gepersonaliseerde items toe of bereid de box uit met diverse snacks. Zo hebben de deelnemers naast de cocktails ook wat lekkers te eten tijdens de workshop. In overleg is er heel veel mogelijk. Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Prijzen online cocktail workshop

2 cocktails + quiz    € 21,50
3 cocktails + quiz    € 29,50

Optioneel:
Verzending binnen Nederland per adres (tot 10kg)    € 7.25
Retourneren d.m.v. retourlabel (tot 10 kg)    € 7.25
Pallet zending binnen Nederland    € 65.00
(maximaal 65 pakketten per pallet)

Overnemen materialen cocktailpakket per persoon    € 24,95
(shaker, muddler, barspoon, jigger)

Alle bovengenoemde bedragen van onze online cocktail workshops zijn exclusief 21% btw.

Informatieaanvraag online cocktail workshop

  • Voorkeursdatum:
   DD dash MM dash JJJJ
  • Voorkeurstijd:
   :
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 15 in.

De mening van onze deelnemers

Veelgestelde vragen over onze online cocktail workshop – FAQ

Wat is het minimaal aantal deelnemers voor de online cocktail workshop?

Het minimaal aantal deelnemers voor de online cocktail workshop ligt op 20 deelnemers, of een minimale afname van het bedrag dat gelijk staat aan 20 deelnemers (€430,00).

Kan er ook voor alcoholvrije cocktails gekozen worden?

Alle cocktails die in de workshops worden gemaakt zijn zowel met alcohol als zonder alcohol te verkrijgen. Wanneer je van te voren aan te geeft welke deelnemer de cocktails met of zonder alcohol wil, zorgen wij dat elke deelnemer het juiste pakket ontvangt!

Welke opties zijn er voor het gebruik van de cocktailmaterialen?

Tijdens de online cocktail workshop wordt er gebruik gemaakt van professionele cocktailmaterialen. Deze materialen kunnen in bruikleen worden gebruikt tijdens de workshop en achteraf naar ons worden teruggestuurd. Wat natuurlijk veel leuker is voor de deelnemers, is dat ze na de workshop de materialen mogen houden zodat ze verder kunnen experimenteren met het maken van cocktails voor familie en vrienden. Voor €24,95 kunnen de cocktailmaterialen worden overgenomen.

Cocktailmaterialen cocktailpakket online cocktailworkshop

Welke opties voor verzending zijn er allemaal?

Om de cocktailpakketten bij de deelnemers te krijgen zijn er verschillende opties. Zo kunnen wij de cocktailpakketten opsturen naar de huisadressen van de deelnemers. Wat ook een optie is, is om de pakketten naar een of meerdere (kantoor)adressen te verzenden op een pallet. De verdere verspreiding naar de deelnemers ligt dan bij jullie. Uiteraard is het ook mogelijk om alle pakketten door de contactpersoon op te halen bij ons magazijn in Deventer.

Is verzending van de cocktailpakketten ook mogelijk naar het Buitenland?

Het opsturen van de cocktailpakketten naar het buitenland is zeker mogelijk. Wij verzenden de cocktailpakketten naar landen binnen Europa met DHL. Voor deelnemers buiten Europa, neem contact met ons op. Boek tijdig je workshop in verband met langere levertijden.